EXTERNE RECEPTIE

Heeft uw organisatie een eigen receptie, maar lukt het niet om voortdurend goed telefonisch bereikbaar te zijn? Het kan een uitdaging zijn om tijdens een pauze, overleg, verlof of ziekte alle inkomende telefoongesprekken snel genoeg te beantwoorden. Met een externe receptie weet u zeker dat uw organisatie uitstekend bereikbaar is zonder dat u daar aan hoeft te denken.

Hoe werkt een externe receptie?

De ervaren medewerkers van Call-4us.nl nemen uw telefoongesprekken aan zoals uw eigen receptie dat ook zou doen. Middels een speciale training leren zij hoe zij de gesprekken moeten aannemen en op welke toon zij uw relaties te woord staan. Zo is uw externe receptie een ideaal visitekaartje voor uw bedrijf. Aan de hand van een beslisboom kunnen onze medewerkers zelf het gesprek afhandelen, doorverbinden of een terugbelnotitie maken.

Stap 1 Neem contact met ons op voor meer informatie over uw wensen en verwachtingen. Samen bedenken we de beste oplossing op maat voor uw externe receptie.

Stap 2 Zodra wij de namenlijsten, FAQ en instructies hebben ontvangen bouwen we het script. Met een hoog percentage Fixed by Phone helpen wij u kosten te besparen.

Stap 3 Schakel uw receptie door. Vanaf nu beantwoordt de externe receptie inkomende gesprekken volgens uw instructies. Tot slot krijgt u een notitie van elk telefoongesprek.

Ontdek de mogelijkheden voor uw externe receptie

De externe receptie van Call-4us.nl reguleert uw dagelijkse telefoonverkeer. Laat u verrassen en ontdek wat externe receptie voor u kan betekenen. Door zoveel mogelijk aan de telefoon op te lossen minimaliseren wij de opvolging van inkomende telefoongesprekken. Tevens kan ons team flexibel inspelen op uw wensen. Aan de hand van een FAQ fungeert de externe receptie als een eerstelijns helpdesk. Indien u wilt dat wij uw relaties snel kunnen doorverbinden naar de juist afdeling of medewerker zorgen wij daarvoor aan de hand van een beslisboom. Ook het beantwoorden van e-mail of chat behoort tot de mogelijkheden.

externe receptie

De voordelen van een externe receptie

  • 24/7 service
  • Oplossing op maat
  • Fixed by Phone
  • Kortere wachttijd
  • 100% bereikbaarheid

Infomeer naar de mogelijkheden

Zorg dat u geen kansen mist door een te lange wachttijd aan de telefoon. U wilt niet dat potentiële klanten afhaken of dat bestaande klanten geïrriteerd raken. Neem daarom nu contact op met Call-4us.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Ja, ik wil een afspraak maken

Call-4us.nl

Willemsplein 46 

6811 KD  Arnhem

026-2031212