Debiteurenbeheer

Voorkom met actief debiteurenbeheer dat uw klanten wanbetalers worden. Dit doet u door direct telefonisch contact op te nemen met klanten die niet binnen de betalingstermijn uw rekening hebben betaald. De kans dat u keurig wordt betaald voor uw product of dienst is dan het grootst.

Hoe pakt u debiteurenbeheer aan?

Het overkomt elke ondernemer weleens. Een klant koopt uw product of dienst zonder te betalen binnen de betalingstermijn. Hoe pakt u debiteurenbeheer aan? Wellicht wacht u het nog een poosje rustig af of misschien vergeet u te controleren of al uw rekeningen snel genoeg worden betaald.

Dat is zonde. Met actief debiteurenbeheer bereikt u veel meer. Meestal gaat het om een misverstand of laksheid. Dan is een vriendelijke herinnering doorgaans al voldoende om ervoor te zorgen dat het bedrag alsnog wordt betaald. Maar daar moet u niet lang mee wachten! Een late herinnering wekt namelijk irritatie op bij uw klant. Debiteurenbeheer met vroegtijdige interventie is dus essentieel.

Besteed debiteurenbeheer uit voor hoger resultaat

Soms is er meer aan de hand dan een misverstand. Onze gespecialiseerde medewerkers begrijpen al snel wanneer er sprake is van financiële problematiek. Wij nemen u dan de zorgen uit handen door bijvoorbeeld een betalingsregeling te treffen. Zo krijgt u toch uw rekening betaald.

Met onze focus op uw debiteurenbeheer voorkomen we in een groot aantal gevallen dat u na het versturen van twee schriftelijke herinneringen een incassobureau moet inschakelen. Naast de inkomsten die u daarmee gedeeltelijk misloopt is het vrijwel zeker dat u uw klant kwijt bent.

De voordelen van een extern debiteurenbeheer

  • Snelle aanpak
  • Klantvriendelijk
  • Concrete afspraken
  • Gezonde cashflow
  • Minder wanbetalers

Informeer naar de mogelijkheden

Optimaal debiteurenbeheer vraagt om een strakke planning en consequent handelen. Dat betekent direct actie ondernemen zodra de betalingstermijn verstreken is. Overweegt u uw debiteurenbeheer uit te besteden aan een organisatie die hier de focus op legt? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Ja, ik wil een afspraak maken

Call-4us.nl

Willemsplein 46 

6811 KD  Arnhem

026-2031212